Locuinta parter si etaj N.A.

Pe un teren situat la intersectia a doua strazi,  am propus o locuință pentru o familie tânără cu doi copii inca mici, ale cărei dorințe au fost ca spațiul să fie modern și luminos. Conform restricțiilor și regulamentului zonei,  locuința a fost dispusă la 60 cm de limita lotului,  astfel încât să dicteze ulterior o viitoare pozitionare a casei vecinului.

Despre Proiect

Categoria : Rezidential
Tip:Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: P + 1E
Suprafata: aprox. 200 mp
Locatie: Loc. Ovidiu,  Jud.Constanta

Având în vedere aceastea, am proiectat un acoperiș cu o panta mica de 15° și un joc de volume. În contextul în care spațiile interioare primesc lumină în mare parte din Sud și Est, zona de zi este gândita ca un spațiu unit, în care unele încăperi primesc lumină prin altele, cu vaste suprafețe vitrate. Pe zona de Sud am propus o fațadă îmbrăcată de o pergola cu dubla utilizare (pentru cele doua locuri de parcare, dar si pentru spațiul interior care să fie umbrit în zilele călduroase de vară). Necesitățile familiei în ceea ce privește numărul și suprafețele camerelor au permis realizarea unui living generos, fiind zona principală de interes a tânărului cuplu. La parter am propus o camera cu dubla utilizare –birou sau dormitor in caz de nevoie.°

Va place acest proiect?

Distribuiti prietenilor pe retelele de socializare!

Facebook
LinkedIn

Contactati-ne

In orice stadiu s-ar afla planurile dumneavoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: puteti completa formularul de mai jos, trimite email sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.