Proiecte Case Mici

Lucrari din portofoliul De Stijl - Arhitect coordonator ENICA Ana-Laura

0 %
INOVAȚIE
0 %
EXPERIENTA
0 %
CREATIVITATE
0 %
ARHITECTURA

Ia-ţi casa mult dorită cu ajutorul unui proiect pentru case mici atent realizat

Fiecare familie are anumite aşteptări de la viitoarea sa locuinţă, cu toţii ştim asta. Prin urmare, dacă vrei să urmezi principiul Less is more spre exemplu şi te interesează un proiect de casă mică, care să ofere un răspuns complet tuturor nevoilor şi preferinţelor tale şi ale celor dragi în materie de design şi funcţionalitate, înseamnă că ai ajuns în locul potrivit. Elaborăm proiecte pentru case de orice tip şi suntem mereu aici pentru tine, nerăbdători să discutăm premisele favorabile de realizare, indiferent de stadiul în care se află planul tău imobiliar. Pentru că alături de De Stijl ştii că eşti pe mâini bune şi că ai şansa de a-ţi lua locuinţa mult dorită cu ajutorul unui proiect pentru case mici realizat cu grijă şi atenţie la detalii de cei mai buni in domeniu.

Dacă ai visat mereu la o casă comodă şi primitoare, De Stijl te ajută să-ţi îndeplineşti visul cu schițe de casă mică fără etaj

După cum aminteam şi mai devreme, la De Stijl realizăm schiţe şi proiecte pentru case de orice tip. Prin urmare, echipa noastră se poate ocupa inclusiv de elaborarea unor schiţe şi proiecte de case mici fără etaj, proiecte case mici cu mansardă, proiecte case mici cu garaj etc., proiecte concepute în stil practic şi util, ce corespunddorinţelor, necesităţilor şi stilurilor dintre cele mai variate. 

Astfel, indiferent de ideile de case mici pe care le ai în minte şi, implicit, de proiectul de casă mică pe care vrei să-l dezvolţi, alături de noi ştii că mereu vei avea parte de o soluţie pe măsură, adaptată nevoilor şi preferinţelor tale, şi că dorinţa de a avea o locuinţă de vis se va realiza curând.

De asemenea, un alt avantaj pentru care merită să colaborezi cu noi constă în faptul că propriul tău proiect de casă mică va avea o amprentă personală. Nu realizăm proiecte ,,tip”, adeseori întâlnite pe internet, ci ne place să avem o abordare de lucru originală prin care locuinţa visurilor tale poate deveni realitate. 

Fiecare construcţie trebuie să fie unică, adecvată unui anumit beneficiar, de aceea punem foarte mult preţ pe realizarea unor proiecte pentru case mici personalizate, cu adevărat inconfundabile.

Schiţe proiecte pentru case mici fără etaj de la De Stijl

Cu De Stijl, acum e mai uşor ca niciodată să îţi iei locuinţa la care ai visat dintotdeauna. Şi asta deoarece suntem o echipă de experţi care se ocupă de dezvoltarea şi elaborarea schiţelor şi proiectelor pentru case mici fără etaj ţinând cont de o paletă largă de aspecte, printre care se numără bineînţeles şi cerinţele şi dorinţele tale. Întrucât, considerăm noi, acestea stau întotdeauna la baza reuşitei oricărui proiect, indiferent de natura acestuia. Cum lucrăm astfel încât proiectul de casă mică pe care ţi-l doreşti să prindă contur? Ei bine, aflăm toate ideile tale de case mici, le transpunem prima dată într-o schiţă iar mai apoi le cuprindem într-un plan concret, atent realizat. Pentru că la De Stijl, totul este de la concept la creaţie!

Cu ajutorul proiectelor pentru case mici, alegerea viitoarei locuinţe devine mult mai simplă

Din moment ce alegi De Stijl pentru realizarea proiectului de casă mică de care ai nevoie, beneficiezi automat şi de consultanţă personalizată, dar şi de redactare rapidă a proiectului pentru locuinţa ta, indiferent de complexitatea acestuia sau de cerinţele şi preferinţele exprimate. Profesionalism, promptitudine, transparenţă şi sprijin permanent – de toate acestea ai parte colaborând cu echipa noastră în vederea elaborării unui proiect pentru case mici bine pus la punct.

Personalizarea locuinţei este mai uşoară cu ajutorul unui proiect de casă mică

Punem bazele viitoarei tale locuinţe şi ne ocupăm până şi de cele mai mici detalii de proiectul de casă mică de care ai nevoie, astfel încât aceasta să arate aşa cum ai visat. Prin urmare, dacă îţi doreşti un plan care să corespundă pe deplin tuturor specificaţiilor tale, nu mai sta pe gânduri şi contactează-ne. Mai ales că acum ai la dispoziţie numeroase modalităţi pentru a face asta, fie completând formularul disponibil pe site, fie prin telefon sau e-mail. Totul pentru că ne dorim cele mai bune experienţe pentru clienţii noştri!