Proiect casa parter A.C.

Aceasta locuinta parter in stil scandinav, de dimensiuni modeste este proiectata pe un teren ingust avand o deschidere mica (de numai 14 m la strada) raportata la adancimea terenului 58 ml. Totuși acest imobil are numărul de camere suficient pentru o tanara familie cu un băietel super activ. Astfel s-a adăugat o nouă lucrare în portofoliul nostru de proiecte rezidentiale. Atât exteriorul cât şi interiorul urmează linii puternice, cu suprafețe contrastante și o gamă restrânsă de obiecte.

Despre Proiect

Categorie: rezidential
Tip:Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: P
Suprafata: aprox. 135 mp
Locatie: Topraisar, Constanta

În soluția de planificare, am combinat camerele confortabile cu o bucătărie-sufragerie spațioasă și luminoasă. Bucătăria-sufragerie este un loc special în conceptul acestui stil. Familia petrece cea mai mare parte a timpului aici, așa că ar trebui să fie confortabi si spatios, dar in acelasi timp, chiar si in cele mai reci zile, spatiu ar trebui să fie cald și luminos. Dormitorul matrimonial cu dresing si baie comuna, ofera din interior un peisaj natural (datorita jardinierei cu plante decorative imbinate armonios) ce iti da senzatia ca esti in exteriorul casei. O trasatura caracteristică a designului scandinav este umplerea spațiului cu lumină și aer. Pentru toata familia am lasat la dispozitie restul curtii, cu acces direct din terasa, spre gradina generoasa.

Va place acest proiect?

Distribuiti prietenilor pe retelele de socializare!

Facebook
LinkedIn

Contactati-ne

In orice stadiu s-ar afla planurile dumneavoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: puteti completa formularul de mai jos, trimite email sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.