Proiecte Case cu Etaj

Lucrari din portofoliul De Stijl - Arhitect coordonator ENICA Ana-Laura

0 %
INOVAȚIE
0 %
EXPERIENTA
0 %
CREATIVITATE
0 %
ARHITECTURA

Vezi cel mai grozav proiect de casă cu etaj

Conceperea proiectului pentru viitoarea ta locuinţă rămâne de departe una dintre cele mai importante şi semnificative etape din întreg procesul de proiectare. În acest sens, află că acum poţi pune pe hârtie locuinţa visurilor tale cu ajutorul De Stijl şi a proiectelor personalizate pentru case de orice tip pe care le elaborăm cu grijă şi atenţie la detalii, ţinând cont până şi de cele mai exigente cerinţe şi gusturi. Oferim un pachet complet de servicii de arhitectură, design şi execuţie, care include şi elaborarea de proiecte de case cu etaj unicat (fie ele proiecte pentru casă cu 3 dormitoare şi 2 băi cu etaj, proiecte pentru case mici cu etaj pe teren îngust, pentru case cu etaj şi garaj sau pentru case cu etaj şi terasă etc.) şi suntem o echipă cu experienţă şi cunoştinţe vaste acumulate de-a lungul anilor de studiu, alcătuită din oameni dedicaţi, care au în comun pasiunea lucrului bine făcut şi care sunt preocupaţi în permanenţă să livreze clienţilor rezultate peste aşteptări.

Te putem ajuta cu un proiect de casă cu etaj şi terasă

Indiferent de ideile şi de nevoile pe care le ai, acum proiectul pentru casă cu etaj şi terasă pe care ţi-l doreşti poate prinde contur în cel mai scurt timp posibil cu ajutorul echipei noastre de experţi în domeniu, care sunt aproape de tine în permanenţă şi dornici să ia parte din povestea construirii locuinţei moderne şi primitoare la care ai visat dintotdeauna. Până în prezent, foarte mulţi clienţi au ales De Stijl pentru realizarea proiectelor de case cu etaj, dar nu numai, şi asta în special datorită promptitudinii, creativităţii, tenacităţii, atenţiei la detalii şi cunoştinţelor profesionale de care dau dovadă de fiecare dată echpa noastra de specialişti.

Proiecte de casă cu etaj şi 3 dormitoare de la De Stijl

Pentru a avea propria locuinţă care să îţi ofere acel sentiment inconfundabil de ,,acasă”, proiectul acesteia trebuie să fie pe măsură şi să îndeplinească până în cele mai mici detalii toate criteriile tale, astfel încât rezultatul final să corespundă aşteptărilor pe care le ai. În acest sens, află că alături de noi reuşita proiectului tău este garantată, indiferent dacă ai nevoie de un proiect de casă cu etaj şi 3 dormitoare, de un proiect de case mici cu etaj sau de un proiect de casă cu 3 dormitoare şi 2 băi fără etaj, dar nu numai.

 

Mai mult decât atât, alături de noi vei economisi din timpul şi bugetul pe care trebuie să le aloci construcţiei viitorului tău imobil şi vei minimiza orice risc care poate apărea în tot acest demers, întrucât îţi oferim proiectare optimă, fără supradimensionări sau supraarmare, în concordanţă cu normativele şi standardele în vigoare. 

De la faza de concept şi până la finalizarea proiectului de casă cu etaj şi garaj dorit, îţi suntem alături în permanenţă cu tot ceea ce este necesar pentru a avea parte de o experienţă plină de satisfacţie şi de bucurii. Vom lucra cu tine într-o manieră deschisă şi onestă, pentru a identifica cele mai bune soluţii care să ofere rezultate pe măsura aşteptărilor, vom ţine cont de toate preferinţele şi cerinţele existente şi le vom transpune în mod armonios şi echilibrat într-un proiect de casă cu etaj şi garaj estetic şi funcţional realizat, exact aşa cum ţi-ai dorit întotdeauna. 

Mai mult decât atât, dincolo de redactarea rapidă a proiectelor pentru case de orice tip, află că ne ocupăm şi de reprezentarea beneficiarilor noştri în relaţia cu instituţiile competente, dar şi de întocmirea şi de obţinerea avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism şi a Autorizaţiei de Construire/Desfiinţare. Pe scurt, cu De Stijl atât tu, cât şi viitoarea ta locuinţă sunteţi pe mâini bune.

Personalizarea casei este mai simplă cu un proiect de casă cu etaj

Cu ajutorul unui proiect de casă cu etaj realizat de la zero de echipa noastră, pe baza ideilor, nevoilor şi dorinţelor tale, personalizarea locuinţei tale nu a fost niciodată mai uşoară. Apelează chiar acum la specialiştii biroului nostru de arhitectură şi design în vederea unei colaborări de succes cu satisfacţie garantată şi pregăteşte-te pentru a pune bazele unei locuinţe de vis. Suntem aici pentru tine de la concept la creaţie!