Firmă de Arhitectură - Servicii Complete de Arhitectură

De la Concept la Executie -De Stijl

DESPRE

Pasionată de matematică, geometrie și desen, arhitectura reprezintă un mod de a cerceta, de imagina viitorul și de a evolua. Ana-Laura ENICA absolventa a Facultatii de Arhitectura din Bucuresti, a lucrat ca parte din echipa de expansiune pentru mai multe birouri de arhitectura, care au dezvoltat zeci de proiecte în România. În timp, a inviintat Biroul de Arhitectura De Stijl si impreuna cu echipa ei, coordoneaza proiecte de la concept pana la executie, calcule de proporții, standardizări structurale și arhitecturale.

VALORI

COMUNICARE – Ascultăm, procesăm și analizăm, apoi transmitem informațiile cat mai clar, în comunicarea noastră cu clienții, colaboratorii și asociații noștrii. – Acordăm atenție, în egală măsură, fiecarui beneficiar cu care lucrăm.

INTEGRITATE – Ne mandrim cu reputația și integritatea noastră și prețuim relațiile bazate pe onestitate, încredere, respect și prietenie.

EXCELENTA IN DESIGN SI PROIECTARE – Credem în puterea extraordinară a procesului de design și proiectare de calitate prin obținerea unor construcții durabile, funcționale și estetice, în vederea îmbunătățirii calității vieții.

INOVATIE – Ne documentăm constant în vederea utilizarii și îmbunătățirii metodelor tehnice vechi și noi cu scopul de a realiza construcții și spații moderne, inovatoare și funcționale.Ca profesioniști care își respectă vocația și profesia, credem și în necesitatea de a evolua constant, de a fi permanent racordați la tehnologiile contemporane de proiectare și execuție, dar și la nevoile și modul de utilizare a noilor construcții. 

Împreună cu echipa externă formată din arhitecți urbaniști, ingineri de rezistență, ingineri topometriști, ingineri instalații, verificatori și experți, corelăm proiectul cu toate specializările, pe care îl vor transpune din plan în realitate.

Ce putem face pentru dvs? Aflati in sectiunea Servicii a website-ului.

Arhitectura

Documentatii si Avize

Amenajări Exterioare

Design Interior

Consultanta

Din Pasiune Pentru Arhitectura

Fie că este vorba despre arhitectura unei clădiri, amenajarea unei grădini sau amenajarea interioară a unui spațiu, de la cunoașterea beneficiarilor si  până la finalizarea proiectului, vom parcurge împreună toți pașii necesari.

Descoperim preferințele și cerințele existente. Le traducem armonios și echilibrat într-un concept personalizat estetic și funcțional. Pe structura sa, construim întregul proiect de arhitectură și design. Stabilim etape de implementare, respectând termenele de lucru. Alegem materiale, finisaje sau piese de mobilier, în limita bugetului alocat.

1

Arhitectura

Proiectul de arhitectura cuprinde conceptul de baza al beneficiarului, filtrat de ratiunea arhitectului si adaptarea obiectului de studiu la normelor impuse prin lege.

2

Consultanta

Consultanta reprezinta un proces ce se deruleaza de la prima intalnire si pana la finalizarea proiectului

3

Documentatii si Avize

Pentru confortul dumneavoastră, sau din lipsa timpului, vă pot ajuta cu obținerea avizelor necesare obținerii autorizației de construire.

4

Asistenta la executie

Participarea la fazele determinante si project management

Ce spun clienții noștri despre serviciile de arhitectură De Stijl?

Ne dorim sa deveniti Dvs urmatorul nostru client multumit.

STATISTICI

Proiecte Rezidentiale 72%
Proiecte Comerciale 35%
Proiecte publice 29%
Urbanism 45%