TARIFE

Tarifele noastre sunt estimative si nu contin TVA. Onorariul se percepe la nivelul recomandat de Ordinul Arhitectilor din Romania (click aici) urmărind menținerea echilibrului financiar necesar îndeplinirii in cele mai bune conditii realizării tuturor obiectivelor angajate contractual,  în conformitate cu respectarea cerințelor prevăzute de legislația în vigoare și a standardele profesionale.

Vedeti mai multe informatii cu privire la Onorariile de referinta a Ordinului Arhitectilor din Romania

Pentru o oferta de pret completa si mai multe informatii, puteti folosi datele de contact de mai jos.

Lasati-ne datele dvs, cateva detalii despre proiect si va contactam in cel mai scurt timp.

67aa34118230585.60855901c8054

De la Concept la Creatie - Servicii complete de Arhitectura

Echipa De Stijl elaboreaza proiecte de arhitectura unicat in functie de cerintele si nevoile fiecarui beneficiar. 

De Stijl este un birou de Arhitectura ce ofera servicii complete de proiectare, de la concept pana la finalizarea completa a cladirii, incluzand toate fazele specifice de proiectare. Proiectul de arhitectura cuprinde conceptul de baza  al beneficiarului, filtrat de ratiunea arhitectului si adaptarea obiectului de studiu la normelor impuse prin lege. Interventii asupra unor constructii existente prin reproiectare: supretajari, extinderi, reabilitari, reconversii, consolidari, reamenajari functionale, reconfigurari fatade, modernizari ,desfiintari, relevee de arhitectura etc.

GAMA COMPLETA IN PROIECTARE: ARHITECTURA + STRUCTURA + INSTALATII- STUDII DE SPECIALITATE (EXPERTIZE TEHNICE, RIDICARI TOPOGRAFICE etc.)-  INTOCMIRE AVIZE

 • Locuinte unifamiliale (case, vile, locuinte de vacanta etc.)
 • Locuinte colective
 • Cladiri de birouri
 • Centre si cladiri publice, spatii comerciale
 • Hoteluri, pensiuni si alte functiuni turistice
 • Reabilitari si reconversii
 • Relevee
 • Documentatii tip DTAC / PAC /DTOE / DTAD/ PTH / DTOE / DTAD / SF/DALI complete
 • Documentatii de prezentare 3D – animatii, 3d, prezentari
 • Asistenta tehnica pe santier si detalii de executie
 • Documentatii de arhitectura + structura + instalatii (proiectare)
 • Studii de specialitate oferite prin colaboratorii nostrii: expertize tehnice, ridicari topografice, intabulare, cadastru, studiu geotehnic,  verificare proiecte, audit energetic

Consultanta reprezinta un proces ce se deruleaza de la prima intalnire si pana la finalizarea proiectului de arhitectura si caruia ii acordam o importanta deosebita. In cadrul discutiilor purtate va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca dumneavoastra sa puteti face alegerea potrivita si in cunostinta de cauza fara inerentele surprize neplacute ce pot aparea in lipsa comunicarii.

Pornind de la solutiile tehnice si functionale si continuind cu cele legate de designul interior si alegerea materialelor si a mobilierului, echipa noastra va ofera cele mai bune solutii si cei mai buni furnizori de pe piata, toate acestea reflectandu-se intr-un raport calitate/pret avantajos pentru dumneavoastra.

Comunicarea intre echipa de lucru si beneficiar este importanta si necesara pentru asigurarea unei colaborari eficiente, dar consultanta inseamna chiar mai mult decat atat, obiectivul nostru fiind ca dumneavoastra, prin informatiile complete si complexe pe care vi le furnizam, sa fiti intru totul asigurat ca ati facut cea mai buna alegere.

Oferim si colaboram cu o echipa in vederea implementarii proiectelor pentru obtinerea fondurilor nerambursabile, ocupandu-ne de integrarea proiectului, completarea si inaintarea cererii de finantare, verificarea documentatiei conform grilelor de verificare (proiecte cu caracter public – finantare prin POR / GAL / PNDL etc.).

De Stijl realizeaza proiecte de design si amenajari exterioare gradini, curti, zone de recreere, terase, parcuri, pentru a satisface cele mai rafinate cerinte estetice sau de eficientizare functionala, astfel incat momentele petrecute in aer liber alaturi de familie si prieteni sa fie o adevarata incantare. Analizam impreuna cu clientul si furnizorii propunerile de materiale, plante, volume construite, corpuri de iluminat care corespund unui raport calitate-pret. Creativitatea, tenacitatea si cunostiintele profesionale sunt calitatile apreciate la echipa noastra, acestia acordand intotdeauna atentia cuvenita respectarii standardelor de calitate si a termenelor prevazute în contractele de proiectare.

Designul de interior este modul creativ in care este compartimentat, utilat si decorat un spatiu interior. Designerii de interior folosesc materiale, texturi si culori, in baza unor reguli si principii de design, pentru a crea spatii care sunt confortabile si placute, in aceeasi masura.

Un design interior reusit nu poate fi realizat decat de un expert in domeniu, care absolvit o facultate de profil ( de 5 ani) si care se numeste “architect de interior”, NU care a urmat cursuri  de 1-3 luni. Acesta va studia spatiul pe care il are la dispozitie si va incerca sa alinieze dorintele beneficiarului cu ce poate fi realizat efectiv, incercand in acelasi timp sa se incadreze in bugetul pe care il are la dispozitie. Arhitectul de interior va supraveghea, de asemenea, si munca echipelor de executie, astfel incat proiectul sa fie respectat in cele mai mici detalii.

Proiectul poate porni de la zero sau poate include elemente deja existente in spatiul respectiv, de la cele arhitecturale, la finisaje sau anumite obiecte de mobilier pe care proprietarul doreste sa le pastreze.

Costurile acestor servicii variaza in functie de complexitatea lucrarii, dar se bazeaza si pe experienta si cunoasterea acestuia sau pe succesul altor proiecte din portofoliu.

Intocmim documentatii complete pentru a obtine in final autorizatia de construire (actul de autoritate al administratiei publice locale în baza caruia se pot executa lucrarile de constructii si pe baza caruia se asigura aplicarea masurilor legale cu privire la amplasarea, proiectarea, executare si functionarea obiectivelor de investitii).

Intocmim si ne ocupam si de documentatiile pentru avizele (energie electrica, apa si canalizare, telefonizare etc.) solicitate de catre administratia locala.

Oferim servicii de asistenta tehnica pe parcursul executiei: project management, adaptarea proiectului la situatii neprevazute prin dispozitii de santier, participarea la fazele determinante stabilite prin proiect si inspectarea calitatii lucrarilor de executie, receptia la finalizarea lucrarilor si punerea in functiune a obiectivului de investitii.

Proiectele / Documentatiile de urbanism tip PUD / PUZ / PUG – vizeaza o analiza mai ampla, la solicitarea Primariei, prin Directia de Urbanism pentru a putea beneficia de anumite conditii in cazul unei constructii (procentul de ocupare a terenului, coeficient de utilizare a terenului pe inaltime, relatii si accese etc.)

Realizam si executam documentatii de urbanism la preturi bune si cu rezultate optime, axandu-ne pe calitatea solutiilor si pe nivelul detaliat al redactarii, cu scopul oferirii unor solutii sustenabile.

 • Proiecte tip PUD (Planuri urbanistice de detaliu)
 • Proiecte tip PUZ (Planuri urbanistice zonale)
 • Proiecte tip PUG (Planuri urbanistice generale)

Apelati acum la specialistii biroului nostru pentru o oferta de pret!

Oferim consultanta personalizata, sediu in orasul Constanta, redactare rapida a proiectului, reprezentarea beneficiarului in relatia cu institutiile competente, obtinerea avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism si a Autorizatiei de Construire/Desfiintare , dupa caz.

kisspng-shibaura-house-rolex-learning-center-architect-san-5adbd47dcb13c4.3743247015243562218318

Contactati-ne direct

In orice stadiu s-ar afla planurile dvoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana :puteti completa formularul de mai jos, trimite pe email, sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.

Ne gasiti atat pe Facebook sau Instagram cat si la atelierul nostru, in baza unei programari prealabile, de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00-18.00 (cu exceptia zilelor de sarbatori legale), alegera este a dumneavoastra!