Proiect casă P+2 etaje cu terasă circulabilă

Constructia este realizata pentru o familie cu un copil
Compartimentarile sunt organizate in functie de orientarea cardinala a amplasamentului, topografia terenului, dar si dupa adaptarea obiectului de studiu la normelor impuse prin lege, prezentate in certificatul de urbanism ce sta la baza acestui proiect.

Despre Proiect

Categoria: Rezidential
Tip: Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: P+2E cu terasa circulabila
Suprafata: aprox. 255 mp
Locatie: Mun. Constanta

S-a avut in vedere adaptarea constructiei la teren pentru eficientizarea costurilor de sistematizare a acestuia, creeandu-se o continuitate intre cadrul construit si cel natural.
Pe parter, se desfasoara zona de zi , care este compusa din : living, bucatarie, loc de luat masa si grup sanitar.
La primul etaj, avem zona de noapte care este compusa din : dormitor matrimonial cu dressing si baie proprrie, 1 dormitor pentru copil cu grup sanitar aferent.

Conform temei de proiectare, beneficiarul si-a dorit ca la etajul 2, sa avem o zona de birou pentru profesiuni liberale,  cu oficiu si grup sanitar propriu, dar si o terasa generoasa pentru zilele insorite, unde activitatea profesionala sa se poate desfasura in aer liber.

Va place acest proiect?

Distribuiti prietenilor pe retelele de socializare!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Contactati-ne

In orice stadiu s-ar afla planurile dumneavoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: puteti completa formularul de mai jos, trimite email sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.