Proiect casa Parter D.C

Intr-o zona linistita a orasului Constanta, urmeaza a se construi o locuinta parter moderna. Aceasta este caracterizata de linii drepte, forme geometrice simple, minimalism si simplitate in design. Are o paleta de culori neutre si un aspect simplu, dar sofisticat.  Conceptul a pornit de la dorinta principala a beneficiarilor care si-au dorit cat mai mult spatiu verde, pentru pasiunea sotiei, de a ingriji gradina cu flori.

Despre Proiect

Categoria : Rezidential
Tip:Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: Parter
Suprafata: aprox. 160 mp
Locatie: Mun. Constanta, Jud. Constanta


Casa este desfasurata pe un singur nivel, cu o zona de zi spatioasa, care include livingul si zona de dining, creand astfel un spatiu comun de socializare si relaxare. Bucataria, este despartita de restul zonei de zi prin intermediul unor divizari vizuale, precum pereti din sticla. Accesul catre terasa se face din bucatarie si extinde functionalitatea casei, oferind un spatiu de divertisment, precum si conectand casa la mediul natural inconjurator.

Zona de noapte, cuprinde un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, cat si un dormitor  pentru copii.

Separat de zona de zi,  aceasta casa moderna include si un spatiu de lucru/birou.

Designul exterior al locuintei este caracterizat de utilizarea unor materiale moderne, cum ar fi sticla, metalul si betonul, dar si de elemente clasice, precum placajele din lemn si piatra naturala, o paletă de culori liniștite pentru a crea un spațiu de locuit calm și primitor.

Va place acest proiect?

Distribuiti prietenilor pe retelele de socializare!

Facebook
LinkedIn

Contactati-ne

In orice stadiu s-ar afla planurile dumneavoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: puteti completa formularul de mai jos, trimite email sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.