Proiect casa Parter si Etaj B.N.

Ne place sa combinam forme simple, geometrice, cu elementele organice ale naturii. Și nimic nu este mai plăcut ca atunci când și beneficiarii spațiilor proiectate de noi au aceleași dorințe. Aceasta casa nu beneficiază de un teren foarte mare și atunci am încercat să aducem cât mai multe elemente naturale în designul exterior și interior. 

Despre Proiect

Categoria : Rezidential
Tip:Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: P + 1E
Suprafata: aprox. 160 mp
Locatie: Oras Techirghiol, Jud.Constanta

Nu avem loc de plante în grădină? Nicio problemă, le punem pe casă, le punem pe trepte, le urcăm pe pereți, le punem pe rafturi, le punem în ghivece. Indiferent în ce colț al casei ai fi, ești legat de natură. Asta nu înseamnă că acaparează spațiul locuibil, ci doar că îl completează. Volumele simple, masive și intercalate ale casei scot în evidență tocmai această opoziție între duritate și natural, ca un colț de iarbă care a reușit să crească pe peretele de beton al vreunei hale. Natura își face loc până la urmă, noi doar i-am facilitat accesul. În acest sens, nimic nu este făcut la întâmplare. Terasa, treptele late care dau spre curte, ca sa faca trecerea mai lină, ferestrele mari care fac spațiul exterior să pară parte din interior, totul are un sens și o utilitate.

Va place acest proiect?

Distribuiti prietenilor pe retelele de socializare!

Facebook
LinkedIn

Contactati-ne

In orice stadiu s-ar afla planurile dumneavoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: puteti completa formularul de mai jos, trimite email sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.