Proiect casa Parter si Etaj G.F

Situată în Agigea,  într-o zonă cu puțini vecini și fără context arhitectural, locuința propusă s-a format prin modelarea spațiilor și volumelor, în jurul necesităților familiei. Per total nu s-a urmărit o anumită formă ci pur și simplu a rezultat în urma îmbinării câtorva elemente importante: simplicitate, natură, lumină și confort.

Despre Proiect

Categoria : Rezidential
Tip:Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: P + 1E
Suprafata: aprox. 190 mp
Locatie: Loc. Agigea, Jud.Constanta

Locuința este tăiată pe mijloc de casa scării, care are două funcțiuni importante: la parter separă fonic și vizual zona de zi de cea de utilități, Finisajele exterioare se întrepătrund cu cele interioare în crearea unui spațiu călduros și primitor. Încăperile de locuit sunt orientate în mare parte către Sud, având suprafețe vitrate generoase ce oferă o priveliște superbă, terenul fiind înconjurat de o vegetație masivă ce oferă intimitate curții, teraselor dar și spațiului interior.

Va place acest proiect?

Distribuiti prietenilor pe retelele de socializare!

Facebook
LinkedIn

Contactati-ne

In orice stadiu s-ar afla planurile dumneavoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: puteti completa formularul de mai jos, trimite email sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.