Proiect Casa Parter si Mansarda

Din punct de vedere al locației și al terenului, fiind situat într-o zonă fără context arhitectural important și pe un teren generos care nu impune probleme, conceptul a fost gândit “la liber”, ținând cont mai degrabă de peisajul din jur (lacul si pădurile ce înconjoară palma de parcele) și aspecte specifice locuirii: orientarea și organizarea spațiilor, stilul de viață și necesitățile beneficiarilor, iluminatul natural, confortul termic și ventilația, și multe alte asemenea detalii ce împreună formează stratul de bază al oricărui proiect.

Despre Proiect

Categoria : Rezidential
Tip:Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: P + M
Suprafata: aprox. 170 mp
Locatie: Comana, Jud. Constanta

Având ca principale caracteristici volumetria simplă și funcționalitatea, proiectul este compus din zona de zi și zona de noapte.

Proiectul a fost gândit în așa fel încât să pună peisajul în valoare, să comunice cu natura din orice punct, astfel că au rezultat aceste volume ca o formă de acoperire a spațiilor interioare, care de altfel au deschideri generoase către exterior. Zona de zi este zona principală a locuinței împreună cu bucătăria, care formează un mare spațiu comun, deschis, aerisit. Zona de noapte cuprinde spațiile cu utilizare mai rară și desigur dormitoarele care sunt orientate către partea de vest, beneficiind atât de lumina caldă de apus cât și de priveliștea către lac și pădure.

Ambele zone, împreună cu terenul și mai ales cu peisajul din jur formează un întreg spațiu comun de locuire atât interior cât și exterior.

Va place acest proiect?

Distribuiti prietenilor pe retelele de socializare!

Facebook
LinkedIn

Contactati-ne

In orice stadiu s-ar afla planurile dumneavoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: puteti completa formularul de mai jos, trimite email sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.