Proiect casa parter cu garaj si mansarda R.N.

O locuinta moderna pentru o familie cu venituri medii, situata la periferia orasului Constanta, in comuna Cumpana. Urmarind dispunerea cardinala, cerințele beneficiarilor cat si restrictiile urbanistice, s-au amplasat functiuni secundare catre strada de acces, zonele principale deschizandu-se catre curtea exterioara situata in spatele imobilului.

Despre Proiect

Categoria: Rezidential
Tip: Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: P+M
Suprafata: aprox. 217.65  mp
Locatie: Cumpana, jud. Constanta

S-au folosit materiale de calitate Izodom, (pentru o casa eficienta energetic) foarte bine termo-hidro si fonoizolata cu un consum redus de energie si care asigura un climat confortabil atat vara cat si iarna oferind in acelasi timp un mediu sanatos in interiorul locuintei.

Spatiile interioare propuse se afla in relatii optime, evitand disfunctionalitati si permitand o utilizare eficienta a spatiilor, atat din punct de vedere al utilizatorilor cat si termic.

Va place acest proiect?

Distribuiti prietenilor pe retelele de socializare!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Contactati-ne

In orice stadiu s-ar afla planurile dumneavoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: puteti completa formularul de mai jos, trimite email sau apela telefonic cu increderea ca datele dvoastra vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.